header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

Топ- 5 запитань про централізований вивіз сміття у Тисменицькій громаді!

ТРЕБА ЖИТИ В ЧИСТОТІУ червні Тисменицька міська рада повідомила про те, що з 01 липня на всій території Тисменицької громади стартує централізований вивіз сміття. Підприємство «АТП-0928» стало переможцем Конкурсу і з 03 липня надаватиме послуги у місті Тисмениця. Яким буде графік вивезення сміття? Як мешканці можуть укласти угоду з Підприємством? Чи будуть пільги і як можна оплатити послуги? Відповіді на ці найпоширеніші запитання наших мешканців у цьому матеріалі:

 

1. Як укласти угоду?

Наступного тижня на офіційному сайті Тисменицької міської ради tsmth.if.ua та ПП «Редакція Часопису «Вперед» буде оприлюднено публічну угоду між ПрАТ «АТП 0928» та мешканцями громади. Згодом індивідуальні договори з мешканцями сіл громади укладатимуться у старостинських округах, а з мешканцями міста Тисмениця – в офісі ПрАТ «АТП 0928» у місті Тисмениця, за адресою вул. К. Левицького, 4. Уже сформовано базу домогосподарств громади і кожному з них буде присвоєно номер особового рахунку.

УГОДА

2. Яка вартість послуги?

Тариф на надання послуги з поводження з побутовими на території Тисменицької міської  територіальної  громади становитиме 26 грн. 25 коп. з однієї людини за місяць. Розрахунок тарифу на надання послуг з поводження з побутовими відходами здійснений відповідно до вимог Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 р. N 1010 і затверджений рішенням виконавчого комітету Тисменицької міської ради від 30.06.2021 року № 96/2021. Варто зазначити, що нарахування оплати за вивезення проводитимуться відповідно до кількості осіб, які зареєстровані в будинку, враховуючи дітей від народження. Якщо людина не проживає за місцем реєстрації або перебуває за кордоном, слід надати документи, які це підтверджують. В такому випадку нарахування будуть здійснюватись тільки за людей, які фактично проживають.

3. Який графік вивезення сміття в місті Тисмениця та селах громади?

Для мешканців багатоповерхівок у місті Тисмениця послуги з вивезення сміття надаватимуться у ПОНЕДІЛОК, ЧЕТВЕР ТА СУБОТУ.

Для однієї частини приватного сектору міста – у ПЕРШУ та ТРЕТЮ середу місяця, для іншої – у ДРУГУ та ЧЕТВЕРТУ середу місяця (графік додається).

Відтак, у селах громади вивіз сміття здійснюватиметься двічі на місяць (графік повідомимо додатково).

4. Як оплатити послугу?

Нарахування за вивіз сміття у липні буде здійснено на початку серпня. Кожному домогосподарству буде доставлено квитанцію. Оплатити рахунок можна безпосередньо в офісі компанії ПрАТ «АТП 0928» у місті Тисмениця, у банківських відділеннях або через мобільні додатки.

5. Чи будуть діяти пільги?

Так, адже вивезення твердих побутових відходів теж належить до комунальних послуг. Тому мешканці, які мають право на субсидії та пільги, можуть отримати їх і на вивезення сміття.            

Звертаємо Вашу увагу, що вивезення великогабаритних та будівельних відходів будуть здійснюватись за окремими договорами!

Графік вивезення сміття у липні. Приватний сектор м. Тисмениця

 

Дата

Назви вулиць

07.07.2021

21.07.2021

Довбуша, Набережна, Полуботка, Січових Стрільців, Липова, Височана, К.Левицького, Д. Галицького, Колійова, Стефаника, Л.Українки, Тисова, Чорновола, Яремчука, Островського, Шевська, Вірменська, Коломийська, Об’їзна, Курбаса, Орлика, Зелена, Підгірянки, Молодіжна, Сагайдачного, Стуса, Грушевського, Гоголя, Богуна, Пшениківська, Федьовича, Франка, Вербова, Горбаля

14.07.2021

28.07.2021

Поповича, Кокорна, Лесіва, Кушнірська, Мазепи, 8 березня, Голуба, Рибацька, Пільна, Гаврилюка,Сірка, Галицька, Шевченка, Америка, Незалежності, Слобода, Вільшанецька, Івасюка, Хмельницького, Січинського, Довженка, Монастирська, Лепкого, Невідомого Солдата, Вишенського, Запорізька, Крушельницької, Й. Княгиницького, Г-Артемовського, Мартиновича, Царинка

Календар новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
join-us-facebook
 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця