header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

Статті

ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТЕТЯНИ ГРАДЮК ТА ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗА 2022 РІК (ВІДЕО)

ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТЕТЯНИ ГРАДЮК ЗА 2022 РІК STOP1. У 2022 році пріоритетними видатками загального фонду міського бюджету було утримання установ соціально-культурної сфери громади.

2. Шість мільйонів вісімсот п’ятдесят тисяч гривень спрямовано у 2022 році на ремонт доріг місцевого значення. Проведено ремонт доріг у місті Тисмениця, селах Вільшаниця, Слобідка, Липівка, Пшеничники, Чорнолізці, Старі та Нові Кривотули.

3. У 2022 році розпочато благоустрій центральної частини міста Тисмениця.

4. У рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» та проєкту «Поруч» освітяни громади отримали сучасні хромбуки та набори канцтоварів для покращення освітнього процесу.

5. Завдяки проєкту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» Тисменицька міська рада отримала комп’ютерне обладнання для виконання завдань у сфері соціального захисту населення.

6. У рамках співпраці Тисменицької міської ради із благодійними організаціями та державною владою фахівці із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Тисменицької міської ради отримали планшети для покращеннянадання соціальних послуг.

7. ЦНАП Тисменицької міської ради посів друге місце за якістю наданих послуг. У 2022 році встановлено електронну систему регулювання чергою та отримано від благодійників блоки безперебійного живлення для забезпечення сталої роботи Центру надання адміністративних послуг.

8. З перших днів війни створено Гуманітарний штаб Тисменицької міської ради.

9. У рамках міжнародної співпраці до Гуманітарного штабу Тисменицької міської ради надійшло більше ста тонн допомоги з Польщі, Німеччини, Італії, Франції, США для потреб Збройних Сил України та внутрішньо переміщених осіб.

10. Керівництвом міської ради спільно з волонтерами здійснено 11 поїздок на передову, де служать мешканці Тисменицької громади.

11. Доставлено 11 автомобілів на передову, придбаних за кошти меценатів та міжнародних партнерів.

12. За кошти резервного фонду міського бюджету пошито форму для військових.

13. Тисменицька громада стала місцем прихистку для двох тисяч шістсот дев’яноста внутрішньо переміщених українців.

14. До Великодніх свят сім’ї військовослужбовців Збройних Сил України, а також одинокі люди старшого віку, кризові та багатодітні сім’ї отримали продуктові набори. Загалом понад вісімсот святкових наборів було передано адресатам.

15. Діє програма «Захисник Вітчизни» для підтримки учасників бойових дій АТО/ООС та військовослужбовців-мешканців Тисменицької громади.

16. У рамках бізнес-туру «Легка промисловість» підприємці з восьми прифронтових областей України відвідали столицю кушнірства – місто Тисмениця.

17. За кошти міського бюджету, а також залишків освітньої субвенції облаштовано укриття у закладах освіти громади.

18. У громаді створено «Пункти Незламності», які забезпечено усім необхідним, придбано генератори та буржуйки.

19. У громаді відбулися благодійні турніри та ярмарки на підтримку Збройних Сил України.

20. За велику жертовність у боротьбі з російським агресором Тисменицька громада отримала відзнаку «Лаври Землі Стрілецької» від правління Асоціації Землі Стрілецької(Республіка Польща).

21. У 2022 році подяками та грошовими винагородами відзначено обдарованих учнів та лавреатів Премії імені Костя Левицького.

22. З нагоди дев’ятсот шістдесятої річниці міста Тисмениця відбувся легкоатлетичний пробіг «Кушнірські перегони», а також - велопробіг за мир у нашій державі та перемогу України, присвячений Дню Незалежності нашої держави.

23. З міського бюджету профінансовано футбольну команду «Хутровик» та членські внески шести команд, які беруть участь у Чемпіонаті району з футболу.

24. У громаді триває процес перейменування вулиць, пов’язаних з радянським минулим.

25. До тридцятиріччя встановлення пам’ятника Кобзареві, відновлено монумент Тарасу Шевченку у місті Тисмениця.

26. Двісті вісімдесят тисяч гривень з міського бюджету спрямовано на підтримку двадцяти шести храмів громади та Монастиря Успіння Матері Божої у Погоні у рамках програми «Духовне життя».

27. Дякую кожному захисникові та захисниці України, які зі зброєю в руках самовіддано обороняють нашу державу! Вдячна кожному волонтеру, підприємцю, медику, вчителю та усім, хто наближає нашу спільну перемогу!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Міський голова                                                      Тетяна ГРАДЮК

 

 

Календар новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
join-us-facebook
 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця