header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ: ЗВІТ ЗА ЛИПЕНЬ, АВТОМОБІЛЬ KIA SPORTAGE, ВОЛОНТЕРСЬКА ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ (ВІДЕО)

МАШИНА 61) У липні до Гуманітарного штабу Тисменицької міської ради надійшла допомога від партнерського міста Рацібуж. Дякуємо Dawid Wacławczyk, Dariusz Łukoszek, мешканцям міста та компанії Tokai Cobex.
2) Допомагаємо ВПО, які мешкають у комунальних закладах громади та місцях компактного проживання переселенців. Дякуємо міжнародним партнерам з Польщі, організації Товариства Червоного Хреста, Чеській Гуманітарній організації "Людина в біді" за підтримку ВПО, Івано-Франківській ОВА та польському уряду — за надане масло для потреб ВПО.
3) Завдяки співпраці Тисменицької міської ради та Всеукраїнської благодійної організації "Турбота про літніх в Україні" усі, без винятку, внутрішньо переміщені особи, які проживають у Тисменицькій громаді отримали у липні продуктові набори за фінансової підтримки міжнародної організації «HelpAge International».
4) Передали продуктові набори для мешканців Харкова.
5) Підтримуємо кризові та багатодітні сім’ї, одиноких людей похилого віку, які проживають у Тисменицькій громаді.
6) З Гуманітарного штабу міської ради відправлено вантаж у напрямку Гуляйполя та Бахмута, де служать мешканці нашої громади: військову форму, берці, продукти харчування, ліки, засоби гігієни, цигарки. Доставлено допомогу від штабу міської ради, адресні посилки від родин військових та ГО «Спілка волонтерів Прикарпаття". До слова, берці для військових придбано за кошти, зібрані під час Благодійного турніру з футболу серед команд Тисменицької громади, що відбувся 10 липня у Тисмениці, а також працівники міської ради перерахували одноденний заробіток на потреби військових. Подяка кожному, хто долучився! Також за кошти резервного фонду міського бюджету пошито форму для військових і уже доставлено на передову.
7) Для наших бійців ТерОборони доставили на передову автомобіль KIA Sportage, отриманий від Асоціації Землі Стрілецької (Стшельце Опольське, Республіка Польща). Дякуємо Józef Kampa, Adam Milwiw Baron, Robert Białdyga-FirmaTranscom, członek Stowarzyszenia "Ziemia Strzelecka", Marzenna Staroszczyk, Kasia Kaliciak, wolontariusze Firmy Skrzypczyk.
Разом до перемоги! Слава Україні!

Календар новин

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
join-us-facebook
 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця