header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

Статті

КОМУНІКАТИВНИЙ МАЙДАНЧИК – ПОЗИЦІЯ ЩОДО ТАРИФІВ

4У вівторок, 26 січня у форматі комунікативного майданчика відбулася зустріч керівництва, депутатів, старост Тисменицької міської ради, представників АТ «Тисменицягаз" та громадськості для обговорення питання звернення до органів державної влади щодо зменшення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Під час зустрічі були присутні голова Тисменицької міської ради Тетяна Градюк, секретар Тисменицької міської ради Уляна Микієвич, заступник міського голови з питань економічного розвитку та інвестицій Володимир Цапай , заступник міського голови з гуманітарних питань Андрій Рев’юк, депутати міської ради, члени виконавчого комітету, старости, представники АТ «Тисменицягаз» : головний інженер Богдан Секрета, головний економіст Володимир Соловей, фахівець з корпоративних відносин Аліна Уграк та громадськість.2

3

4

Спільно вирішили перейти до формату комунікативного майданчика на зустрічі керівництва Тисменицької міської ради та активних мешканців, що відбулася 25 січня. «Ми повністю поділяємо думку громади та вважаємо, що тарифи, які діють з 1 січня є непосильними для українських родин. Тому ми зібралися у цьому залі, щоб почути думку фахівців щодо формування тарифів на розподіл газу та обговорити наші подальші кроки», - зазначає Тетяна Градюк.

Спершу міський голова проінформувала, які заходи було здійснено Тисменицькою міською радою для захисту інтересів мешканців громади. Зокрема, оперативно реагуючи на звернення депутатських фракцій міської ради «Європейська солідарність» та «Батьківщина" від 06.01.2021 р. і мешканців громади, Тисменицька міська рада звернулася доПрезидента України,Прем’єр-міністра України, Верховної Ради України, Народного депутата України Ігоря Фріса, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодопідвищення тарифів на газ, теплову енергію, електроенергію та водопостачання (Рішення III позачергової сесії Тисменицької міської ради від 12.01.2021р).

5

8

6

Тисменицька міська рада звернулася до АТ «Тисменицягаз» з проханням роз'яснити структуру тарифу на транспортування газу. Про економічне обґрунтування тарифу доповів головний інженер АТ «Тисменицягаз» Богдан Секрета. До компетенції АТ «Тисменицягаз» також належить обслуговування та ремонт газових мереж, утримання системи газопостачання у надійному стані, забезпечення якісного та ефективного її функціонування та виконання функцій щодо забезпечення безаварійного та безперебійного розподілу природного газу споживачам.

7

Міський голова Тетяна Градюк наголошує: «Ми не встановлюємо тарифів на газ, це - повноваження Національної коміісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, але ми як представницький орган влади відстоюємо інтереси мешканців нашої громади. Слід робити наступний крок – подавати свої конкретні пропозиції щодо ціни на газ та його розподіл». Оскільки не відбулося суттєвого зменшення тарифів і в січні людям доведеться оплачувати комунальні послуги за високими цінами, озвучено пропозицію від мешканців Тисменицької громади встановити ціну на розподіл газу у розмірі 1,24 грн за 1 м3. Очільниця громади також запропонувала долучити до комунікативного майданчика представників Тисменицької РДА та народного депутата Ігоря Фріса. Зустрічі у форматі комунікативного майданчика продовжуватимуться і надалі для обговорення та розв'язання різних питань, що турбують громадськість.

На завершення зустрічі депутат Тисменицької міської ради Руслан Фармус подякував міському голові Тетяні Градюк, представникам АТ «Тисменицягаз» та мешканцям громади за активну позицію і конструктивний діалог.

Календар новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
join-us-facebook 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
265x245
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця