header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

СТВОРЕНО МІЖДИСЦИПЛІНАРНУ КОМАНДУ ДЛЯ ЗАХИСТУ ІНТЕРЕСІВ ДІТЕЙ

КОМІСІЯ 01З метою прийняття узгоджених дій та рішень в інтересах дітей,організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, рішенням Виконавчого комітету Тисменицької міської ради від 24.11.2021 № 183/2021 у Тисменицькій громаді утворена МІЖДИСЦИПЛІНАРНА КОМАНДА (команда фахівців, для захисту прав дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах). Координацію роботи міждисциплінарної команди здійснює Служба у справах дітей Тисменицької міської ради.

У рамкам Всеукраїнської акції 26 листопада відбулося перше засідання міждисциплінарної команди, на якому розглянули інформацію про нововиявлених дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, визначили основні потреби дітей та їх сімей, проаналізували здатність батьків здійснювати необхідний догляд та виховання дітей, забезпечувати їм належні умови проживання, дотримуватись прав дітей на здобуття освіти, відпочинку та медичного обслуговування.

Як результат, відповідно до інтересів дітей, розроблено індивідуальні плани соціального захисту, в яких визначено комплексні заходи для подолання складних життєвих обставин та повернення дітей у біологічну сім’ю.

КОМІСІЯ 02

КОМІСІЯ 03

КОМІСІЯ 01

Календар новин

join-us-facebook 
lot 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
265x245
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця