header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

ПЕРЕДВЕЛИКОДНЯ ПОЇЗДКА НА ПЕРЕДОВУ (ВІДЕО)

разом до перемогиЗ волонтерською місією на Запорізькому напрямку побували міський голова Тетяна Градюк, перший заступник міського голови Руслан Фармус, учасник бойових дій, ветеран війни, тисменичанин Олексій Монюк, член виконавчого комітету Тисменицької міської ради Володимир Галига та начальник відділу культури, молоді та спорту Михайло Гардаман.
На Донецькому напрямку побували заступник міського голови Володимир Цапай, волонтери Петро Ільків та Микола Богак. На Донецькому напрямку також побували волонтери зі Слобідки: Василь Григорчак та учасник бойових дій Андрій Мельник і волонтери з Одаїв: Василь Бабій, Іван Прокопів, Тарас Дутчак та Михайло Біглий.
Волонтери передали для бійців: вантажний Квадроцикл FORTE, шість FPV-дронів та адресні пакунки (куртки/фліски, засоби гігієни, футболки, каву, чай тощо). Два FPV-дрони передав меценат Володимир Король.
Пальне для здійснення поїздок придбано за кошти платників податків Тисменицької громади. Пальне також надав тисменичанин Роман Микитин.
Військовослужбовцям-мешканцям Тисменицької громади доставлено посилки від родин.
Долучилися до поїздки волонтери та мешканці громади, які принесли паски і м'ясні вироби у рамках акції «Великодній кошик для воїна».
Вареники готували у Старокривотульському старостинському окрузі, голубці та кров’янку для захисників готували у селі Липівка, пиріжки – у Чорнолізцях.
Дякуємо:
- кожному, хто долучився до проведення Благодійного аукціону на підтримку ЗСУ, під час якого вдалось зібрати понад 200 000 гривень (за кошти з аукціону придбано: FPV-дрон, куртки, футболки, кепки, панами, тактичні рукавиці, дощовики та наколінники);
- учням, освітянам та батькам, які взяли участь у благодійній акції "Маленькі українці з незламними серцями" зі збору найнеобхідніших речей та продуктів для ЗСУ;
- приватному підприємцю п. Олександру, який передав каву для захисників;
- приватному підприємцю Богданові Палюзі, який передав енергетичні напої;
- Василю Григорчаку, який спільно з односельчанами зі Слобідки передали м'ясні вироби;
- мешканцям Хом’яківського старостинського округу, які придбали засоби скиду для дронів;
- фонду «Поділись-ІФ», які передали аптечки;
- духовенству, старостам, кожному волонтеру, липівським, одаївським, старокривотульським господиням та усім мешканцям громади!
Разом до перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

Календар новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
join-us-facebook 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
265x245
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця