header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

Мінмолодьспорт оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2024 році

українсько-польські обміни молоддюМіністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2024 році.

 

Хто може подавати заявку на участь у конкурсі?

Неприбуткові організації, які працюють з молоддю, зокрема:

інститути громадянського суспільства;

заклади освіти;

комунальні установи, які працюють з молоддю.

Організації, які подають заявки на участь у конкурсі до Мінмолодьспорту, повинні мати партнера з Польщі та надати відомості про нього при подачі конкурсної пропозиції.

Подання документів на участь у конкурсі здійснюється в електронній формі засобами електронної системи для реалізації сервісу “Конкурс проєктів міжнародних молодіжних обмінів” за посиланням до 1 липня 2024 року включно.

Детальна Інструкція щодо користування Системою за посиланням.

Інститути громадянського суспільства, заклади, установи можуть подавати на конкурс лише одну конкурсну пропозицію.

Конкурсна пропозиція подається керівником учасника конкурсу або уповноваженою ним особою, відомості про яку містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань з накладенням електронного підпису, що базується на кваліфікованому сертифікаті електронного підпису.

Система після підписання автоматично реєструє конкурсну пропозицію та присвоює їй реєстраційний номер. Після присвоєння реєстраційного номера, конкурсна пропозиція вважається такою, що подана на конкурс.

Пріоритети конкурсу 2024 року:

Відкривання спільного минулого і культурної спадщини.

Розвиток підприємницьких компетентностей молоді та підтримка підприємницьких ініціатив.

Поглиблення співпраці та обмін досвідом між молодіжними працівниками, молодіжними центрами та молодіжними організаціями у сфері технічної і галузевої освіти з урахуванням впровадження цифрових технологій.

Підтримка ініціатив молоді, спрямованих на подолання наслідків війни росії проти Україні, допомога молоді, яка постраждала від агресії росії проти України, зокрема через волонтерство, а також перейняття кращих практик та досвіду для відновлення України.

Зміцнення міжкультурного діалогу шляхом створення умов для відкритості і взаємоповаги серед молоді.

Проєкти, подані на конкурс повинні відповідати одному із зазначених пріоритетів.

Проєкти у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю можуть реалізовуватись на території України з урахуванням забезпечення на належному рівні безпеки учасників у період дії правового режиму воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, та/або на території Республіки Польща, та/або у режимі реального часу (онлайн) з використанням відповідних технічних засобів, зокрема через мережу Інтернет, залежно від обраної форми проекту:

молодіжний обмін;

молодіжні зустрічі.

Важливо! Перетинання державного кордону громадянами України з метою участі у проєктах, що будуть реалізовуватися в рамках обмінів молоддю України та Польщі на території Республіки Польща, здійснюється відповідно до законодавства України.

Умови реалізації проєктів:

Один проєкт може тривати не менше 5 та не більше 10 календарних днів. Участь у проєктах можуть брати особи віком від 14 до 35 років. Супроводжуючі, керівники груп чи молодіжні працівники – особи віком від 18 років.

Кількість учасників проєкту має становити 10-40 осіб, що включає супроводжуючих осіб, у тому числі керівників груп та молодіжних працівників. Кількість супроводжуючих, у тому числі керівників груп та молодіжних працівників, визначається із розрахунку одна особа на 10 учасників проєкту.

Кількість учасників проєкту з України та Польщі має бути рівною. Підготовчий візит у період дії правового режиму воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях не проводиться. Детальні умови участі у конкурсі ви знайдете за посиланням.

Хто та коли прийме рішення про переможців конкурсу?

Склад Української частини Українсько-Польської Ради обміну молоддю затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 29 листопада 2022 р. № 1069-р (зі змінами).

Рішення про переможців конкурсу буде прийнято Українсько-Польською Радою обміну молоддю до 1 серпня 2024 року та оприлюднено в Системі. Організації-переможці реалізують проєкти до 30 листопада 2024 року.

Як знайти партнерську організацію з Польщі?

Інформацію про партнерські організації Польщі можна знайти за посиланням www.otlas.eu або в базі пошуку партнерських організацій за посиланням. Рекомендуємо вам зареєструватися у зазначеній базі, так потенційному партнеру з Польщі буде легше знайти вашу організацію.

Як отримати додаткову інформацію?

За телефоном: (044) 246-62-36 – відділ підтримки молодіжних та дитячих громадських об’єднань управління молодіжної політики або e-mail: molorg@ukr.net

Календар новин

Червень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
join-us-facebook 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
265x245
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця