header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

40-Й ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ПЕТРА МАЙСТРА

330 червня у селі Старі Кривотули відбувся 40-й спортивний турнір пам’яті воїна Петра Майстра. Цьогоріч турнір знову був благодійним. Кошти, зібрані під час змагань, спрямовано на підтримку ЗСУ. Захід відвідали міський голова Тетяна Градюк, заступник міського голови Володимир Цапай, депутат Тисменицької міської ради Андрій Мантуляк та староста Липівського старостинського округу Ігор Борух. Під час спортивного дійства учасники змагалися у футболі, волейболі та шахах.
У футболі перше місце посіла команда села Старі Кривотули, другою стала команда «Цегельник» із Нових Кривотул. Третє місце посіла команда «Стримба» з Липівки, а на четвертому місці опинилася «Дружба» зі Старих Кривотул. У волейболі кращою стала команда «Славія» з Отинії, друге місце посіла місцева команда «Кривотули», замкнула трійку лідерів команда Старокривотульського ліцею. Найкращим шахістом у турнірі на призи воїна ОУН-УПА Василя Ільківа став Роман Гошій. Друге місце здобув Іван Цапай, третє – Володимир Ороховський.
Від імені Тетяни Градюк грамоти та подяки призерам і учасникам турніру вручив заступник міського голови Володимир Цапай.
Спортивні традиції з року в рік підтримує Тисменицька міська рада. Адже щорічний турнір пам’яті Петра Майстра є одним із найдавніших на Прикарпатті та в Україні.
Учасники та глядачі спортивного заходу передали понад 11 тисяч гривень на підтримку ЗСУ.
3
 
1
 
2
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
join-us-facebook 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
265x245
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця