header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

НИЗЬКИЙ УКЛІН ТОБІ, ГЕРОЮ!

1Сьогодні, 10 листопада, сотні людей провели в останню дорогу Героя, офіцера Національної гвардії України Василя Ферштея, який віддав своє життя у боротьбі за Україну. Чин похорону відбувся у селі Стриганці.
Шану вірному сину України віддали рідні, близькі, керівництво Тисменицької громади, духовенство, побратими, мешканці сіл Пшеничники, Погоня та Стриганці.
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
Ферштей Василь Михайлович народився 25.11.2000 року. Навчався у Стриганецькій школі, згодом – у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї. У 2020 році став студентом Київського інституту Національної гвардії України, який закінчив нещодавно, отримав військове звання лейтенанта. Проходив стажування в Англії, щоб здобути необхідні навики для захисту України. Був командиром розвідки спеціального призначення.
Загинув 13.10.2023 року разом з побратимами у селі Вербове на Запорізькому напрямку внаслідок стрілецького бою та мінометного обстрілу ворогом.
У щирій молитві та скорботі схиляємо голови перед нашим Захисником, який віддав життя у боротьбі за територіальну цілісність України.
Слава Україні! Героям Слава!