header-new2

  • Тисменицька міська рада
    Тисменицька міська рада
---------   ВІТАЄМО НА САЙТІ ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ   ---------

ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ТЕТЯНИ ГРАДЮК ТА ТИСМЕНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗА 2023 РІК (ВІДЕО)

картинка звіт міського головиУ 2023 році видатки міського бюджету були спрямовані на підтримку Збройних Сил України, допомогу військовослужбовцям, утримання установ соціально-культурної сфери громади та ремонт комунальних доріг.
7 мільйонів 617 тисяч гривень з міського бюджету спрямовано на підтримку Збройних Сил України.
У рамках програми «Захисник Вітчизни» цього року спрямовано 2 мільйони 204 тисячі гривень на підтримку військових та їх сімей.
Два мільйони спрямовано для придбання дронів.
15 тисяч гривень для придбання спорядження отримують військові-мешканці Тисменицької громади, які служать на передовій. 1 мільйон п’ятдесят тисяч гривень на ці потреби уже виділено з міського бюджету.
У разі поранення військові отримують 10 000 гривень (уже виділено 520 000 гривень).
З міського бюджету цього року спрямовано 580 000 гривень на підтримку сімей Героїв.
З метою вшанування подвигу захисників із Тисменицької громади, які віддали життя у боротьбі за Україну, у місті Тисмениця відкрито Алею Героїв. У населених пунктах громади встановлено анотаційні дошки полеглим Захисникам.
Протягом 2023 року керівництвом громади здійснено 6 поїздок на передову у напрямку Бахмута, Куп’янська та Гуляйполя.
До кожної поїздки долучаються мешканці громади, волонтери, підприємці, учні та освітяни.
Завдяки міжнародній співпраці Тисменицька громада отримала від партнерів з німецького міста Леверкузен пожежний автомобіль, а також «швидку» від партнерів з міста Зост та пожежну машину від партнерів зі Стшелець Опольських (Республіка Польща).
У громаді невдовзі будуть створені добровільні пожежні команди, зокрема у селах Липівка та Старі Кривотули.
Понад 24 мільйони гривень спрямовано на ремонт комунальних доріг в усіх, без винятку, населених пунктах громади.
У співпраці з народним депутатом України Ігорем Фрісом та обласною владою відремонтовано дорогу до Монастиря Успіння Матері Божої у Погоні.
У місті Тисмениця розпочато благоустрій навколо міського озера та облаштовано містки і тротуари.
Двісті тисяч гривень з міського бюджету спрямовано на реалізацію чотирьох проєктів за програмою «Бюджет участі».
У співпраці з державною владою вдалось включити Тисменицьку міську лікарню в загальну мережу закладів охорони здоров'я. Тисменицька міська рада фінансує енергоносії та пільгові медикаменти.
Центр надання адміністративних послуг отримав у 2023 році комп’ютерне обладнання в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії.
У 2023 році Тисменицька громада отримала два шкільних автобуси для Тисменицького та Марковецького ліцеїв. Співфінансування з міського бюджету становить близько 1 млн грн.
У громаді відкрито 5 Класів безпеки в опорних закладах освіти.
Для Тисменицького ліцею придбано лазерний інтерактивний тир вартістю близько 200 тисяч гривень!
Понад два мільйони гривень цьогоріч додатково спрямовано на облаштування укриттів у закладах освіти громади.
Придбано навчальний дидактичний мультимедійний контент для 1-5–х класів Нової української школи загальною вартістю близько мільйона гривень!
Інклюзивно-ресурсний центр Тисменицької міської ради є першим на Прикарпатті, який отримав Дизайнерський реабілітаційний інструмент BUBA.Matrix для створення сприятливого емоційного середовища. Цьогоріч тут відкрито ресурсну кімнату для дітей з особливими освітніми потребами.
Телевізори, ноутбуки, багатофункціональні принтери та ламінатори отримали опорні заклади освіти Тисменицької громади. Для придбання сучасної техніки з міського бюджету спрямували близько мільйона гривень.
У Вільшаницькій філії Тисменицького ліцею відкрито секцію дзюдо, де займатимуться вихованці Тисменицької дитячо-юнацької спортивної школи.
Діти захисників ЗСУ побували у Польщі, де протягом двох тижнів відвідували цікаві екскурсії, майстер-класи, спортивні заходи у місті Рацібуж.
У місті Зост (Федеративна Республіка Німеччина) у Міжнародному молодіжному екологічному таборі побували діти із Тисменицької громади, які мають високий рівень володіння англійською мовою.
Тисменицька міська рада підтримує талановиту молодь громади. Подяки та грошові премії отримали переможці олімпіад, турнірів, змагань та конкурсів.
У рамках співпраці Тисменицької міської ради та благодійних організацій внутрішньо переміщені особи, які проживають у Тисменицькій громаді, отримують продуктові набори, теплі речі та засоби гігієни.
Спільно з Громадською організацією «Будуємо Україну Разом» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID створено локацію для молоді у місті Тисмениця.
985 тисяч гривень спрямовано на підтримку футбольної команди «Хутровик» та членські внески шести команд, які беруть участь у Чемпіонаті та Першості району з футболу.
До Великодніх свят сім’ї військовослужбовців Збройних Сил України, а також одинокі люди старшого віку, кризові та багатодітні сім’ї отримали продуктові набори. Також 120 наборів до Дня Святого Миколая передано одиноким людям похилого віку, які перебувають на обліку у Центрі надання соціальних послуг, сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах та родинам зниклих безвісти захисників.
Сімсот п’ять тисяч гривень з міського бюджету спрямовано на підтримку двадцяти шести храмів громади та Монастиря Успіння Матері Божої у Погоні у рамках програми «Духовне життя».
За підтримку війська міський голова Тетяна Градюк отримала відзнаки від військових частин, військовослужбовців та благодійних фондів.
«Ми – єдина громада, і це додає нам сили вистояти у важкі часи. Об’єднавши зусилля, з Божою допомогою нам вдалось здолати виклики та продемонструвати єдність фронту і тилу. Разом переможемо! Слава українським захисникам!
Слава Україні! Героям Слава!
 
Міський голова                                                            Тетяна ГРАДЮК
 
 
 

Календар новин

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
join-us-facebook 
lot 
1645021179
 
ЦНАП
 
diia1-1
 
gid1
 
єдопомога
 
265x245
 протидія насильству
 
el vpered
 
Фотоклуб КОЛУМБ м.Тисмениця